Tim Weynen

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

klinische psychologie

bio:

Ik zit in momenteel in mijn derde bachelor klinische psychologie en ben 21 jaar.

Overzicht kandidaturen

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen


Programma

  • Studentenvertegenwoordiging als een vaste waarde op de kaart zetten: momenteel zijn te weinig studenten echt op de hoogte van het goede werk dat een aantal medestudenten leveren als studentenvertegenwoordigers. Mijn doel is om de resultaten van deze inspanningen meer in de verf te zetten zodat studenten een duidelijk beeld krijgen van wie wij zijn en dat wij ervoor zorgen dat de stem van de studenten wordt gehoord. Verder hoop ik meer kritische en ge├źngageerde studenten te overtuigen de stap te zetten en zich aan te sluiten bij de PPSR door het vrijblijvende karakter en enorm leerrijke meerwaarde systematisch te communiceren.

  • Banden tussen verschillende partijen versterken: Ik wil nauwere samenwerking opstarten met het VPPK en FDO, maar ook de banden tussen studenten en het werkveld faciliteren door de beroepsverenigingen zoals VVKP voor de klinische psychologie en VOCAP voor de bedrijfspsychologie te betrekken in activiteiten.

  • Kwalitatieve Feedback: Als studentenvertegenwoordiger is het belangrijk om in de verschillende bestuursorganen van onze faculteit duidelijk te communiceren waar we onze opleiding kunnen verbeteren. Volgens mij kunnen we het leerproces nog meer ondersteunen om meer ruimte in te bouwen voor praktijkgerichte oefeningen met (constante) persoonlijke feedback.

Ervaringen

  • Lid van de Psychologische en Pedagogische StudentenRaad (PPSR) sinds 2017
  • Zetel als studentenvertegenwoordiger in de Opleidings-Commissie sinds 2017
  • Lid van studentenonderneming 'Deducation' sinds 2015