Stijn Decruy

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

Schakelprogramma tot Master of Science in het sociaal werk

bio:

Hoi mijn naam is Stijn. Ik zit momenteel 5 jaar op kot in Gent. Naast sporten , tekenen en met vrienden weggaan is "studentenraad" ook een van mijn hobby's. Ik koos voor de opleiding sociaal werk omdat ik graag in contact kom met mensen en een behulpzaam iemand ben.

Overzicht kandidaturen

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen


Programma

De opleiding van de student beslist deels waar hij/zij later zal terecht komen in het werkveld. Daarom is het belangrijk dat we vanuit de studentenraad de stem van de student op de voorgrond kunnen krijgen. Ik zou deze kans graag aangrijpen om meer variatie te verkrijgen binnen het team van de PPSR (Psychologische en Pedagogische StudentenRaad). Het lijkt me belangrijk om de vergelijking te kunnen maken met andere hogescholen binnen Gent.

Ervaringen

Ik ben onlangs afgestudeerd in de bachelor sociaal werk aan de Arteveldehogeschool. Toen was ik actief binnen verschillende studentenraden. Bij sommige blijf ik nog meewerken als extern consult.

  • Opleidingsraad sociaal werk (Artevelde)
  • Studentenraad artevelde breed
  • Gentse associatie studentenraad
  • Studentenraad faculteit mens en welzijn hogent

Daarnaast heb ik ook ervaring opgebouwd als animator bij bizonvzw en als maatschappelijk werker op mijn stageplaatsen. Door middel van deze ervaring kon ik mijn vaardigheden in het vertegenwoordigen, vergaderen en sociale vaardigheden enorm versterken.