Julie Vermout

Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen

chemie en voedingstechnologie

bio:

Hallo! Ik ben Julie Vermout en ik zit in mijn 3de Bachelor Bio Ingenieur, afstudeerrichting Chemie en Voeding. Na 2 jaar in de bachelorcommissie gezeten te hebben, zou ik graag de hervormingen verder opvolgen op het volgende niveau. In mijn vrij tijd spreek ik graag af met vrienden, hou ik me bezig met de VLK, ga ik gaan sporten en kom ik naar zo veel mogelijk activiteiten op onze faculteit.

Overzicht kandidaturen

Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen


Programma

Wat ik graag zou aanpakken is dat onze faculteit ook echt de onze wordt. Dat de eerste jaars niet heel Gent moeten rond fietsen omdat ze niet in de oehoe mogen. Verder zou ik ook graag waken over de academische kalender, zodat hier alleen veranderingen in komen indien dit in de studenten hun voordeel is. Als laatste punt wil ik graag de hervormingen van de bachelor tot een mooi einde brengen.

Ervaringen

Ik ben in mijn eerste bachelor jaarverantwoordelijke en lid van de onderwijscommissie geworden, waar ik meegeholpen heb met de bachelor hervormingen. Sinds dit jaar ben ik ook lid van de beleidscommissie van onze faculteit. Verder ben ik ook lid van het praesidium van de VLK waar ik de functie cultuur uitoefen.