Ingo Meulepas

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

klinische psychologie

bio:

Ik heb tot mijn 25e gewerkt in het bedrijfsleven als IT-er, maar dit leunde niet zo sterk aan bij mijn waarden. Ik wou meer anderen verder helpen om hunzelf te ontplooien. Mijn collega's deden er ook veel meer toe dan de winstmarge van het bedrijf, dus daar zat ik niet geheel op mijn plaats. Nu daarentegen wel.

Overzicht kandidaturen

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen


Programma

Mijn hoop is om een nauwere samenwerking met de faculteiten zelf te kunnen bereiken, waarbij er meer gebruik wordt gemaakt van middelen die zowel docenten als studenten helpen om verder te raken. Zodoende er meer naar elkaar geluisterd en op elkaar ingespeeld kan worden.

Hieronder zit ook een enorm belang aan duidelijke en open communicatie tussen studenten, docenten en faculteitsmedewerkers.

Ervaringen

Gezien ik werkzaam was in het bedrijfsleven weet ik wat het is om integratief en in teamverband te werken om samen verder te raken. Evenzeer ben ik sinds mijn 16e (12 jaar) actief in het jeugdwerk als animator en centrumleider, dus communicatief ben ik vrij sterk, en vind ik het makkelijk om situaties te kunnen analyseren en een "course of action" te bedenken.