Celine Callewaert

Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen

Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen: milieutechnologie

bio:

Hallo! Ik ben Celine, een milieutechnologe in spe. Als studentenvertegenwoordiger heb ik de voorbije twee jaar al deelgenomen aan talloze vergaderingen en hierbij zo goed mogelijk jullie mening proberen doordrijven. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met de verenigingen waar ik in zit, spreek ik af met vrienden en ga naar vele activiteiten. Ik hoop nog een tweede termijn als stuver te mogen volbrengen.

Overzicht kandidaturen

Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen


Programma

Graag zou ik meer eenheid zien tussen de verschillende campussen waarbij toch nog het verschil tussen de richtingen bewaard blijft. De communicatie tussen de faculteit, de UGent en de studenten zou ik ook graag verbeteren. Ook de mening van de GIT studenten moet meer naar voor geschoven worden.

Ervaringen

Door in de faculteit de mening van de studenten te geven heb ik hun perspectief al kunnen veranderen.

  • Commissies: Onderwijscommissie milieutechnologie, ZAP-evaluatie commissies, Gender- en diversiteitscommissie
  • Studio lid
  • Lid van VLK (al 3 jaar Commilitoon)
  • Lid van IAAS (International Association of students in Agricultural or related Sciences): hier ben ik reeds 3 jaar lid van, waaronder event manager in Gent (1 jaar), National Director (dit jaar) en personal relations in de Europese board. Hierbij reis ik vaak naar het buitenland voor symposia, congressen, uitwisselings weken, vergaderingen, ...