Bram Van Herck

Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen

Bachelor of Science in de politieke wetenschappen

bio:

Ik ben Bram, Ik studeer Politieke wetenschappen en zit in mijn eerste bachelor.
Ik heb altijd een positieve ervaring gehad met onderwijs, van geweldige leerkrachten die mij aanmoedigde en hielpen te worden wie ik ben tot een directeur waarbij je altijd kon binnenlopen als er problemen waren. Daarom wens ik mijn steentje bij te dragen en hoop ik de studie ervaring van anderen te verbeteren.

Overzicht kandidaturen

Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen


Programma

Een sterke samenwerking met onze studentenraad.
Een voorzichtig reactionair programma waarbij ik hoop kritisch te kunnen kijken naar voorstellen van andere en open te staan voor kritiek op de mijne en niet te snel ideeën goed te keuren zonder aan mogelijke neven effecten te denken.
Concreet wens ik bij eventuele aanpassingen van het leertraject hier te helpen aan een voorzichtige vooruitgang die positief kan zijn voor toekomstige studenten zonder die van vandaag te hinderen.

Ervaringen

Aangezien ik nog maar een jaar aan de unief studeer heb ik nog niet al te veel ervaringen opgedaan maar ik heb wel al een heel jaar bij de vergaderingen van onze studenten raad gezeten en bij de onderwijs commissie van de politieke wetenschappen. Dus hoewel ik vrij weinig ervaringen heb, hoop ik er veel op te doen onder andere aan onze facultaire raad (dit klinkt misschien zeer optimistisch maar er zijn maar 3 plaatsen en 3 opkomende dus denk ik dat het wel zal lukken) .